Corina Maaks

Permanente Make-Up specialist, Wenkbrauw stylist en Witte tanden specialist 

Eigenaresse van PMU Studio Skin Art

Witte Tanden Zaandam en oprichtster van Brow & Wax Lounge. Ze plaatst permanente make-up, denk hierbij aan wenkbrauwen, eyeliner en ook voor tepel tatoeage kun je bij haar terecht. Ze is zeer professioneel en levert heel mooi werk. Haar klanten zijn altijd zeer tevreden. Als je niet zo graag iets permanents wil, stylt ze graag je wenkbrauwen in de vorm die bij jouw uitstraling past (dmv vormen, knippen,waxen en verven). En wil je ook graag een mooie frisse glimlach, dan kun je je tanden laten polijsten en een paar tinten lichter maken. 

Femke Mesman-Hiemstra

Massage Therapeut, Wax specialist en

Content manager

Eigenaresse van Salon de Fem, Content manager en mede ondernemer bij Brow & Wax Lounge. Als massage therapeut geeft ze heerlijk ontspannende tafel- of stoelmassage bij je thuis, op jouw evenement, op kantoor of in de Salon. Haar heerlijk warme handen zoeken de pijnpunten op en proberen daar ontspanning in te krijgen. Naast massage kun je ook een wax-behandeling bij haar boeken. Ze is gespecialiseerd in het ontharen van het hele lichaam bij zowel dames als heren. Voor een super gladde huid vanaf 1 mm haar.

Janneke Strijk

Schoonheidsspecialist

Eigenaresse van The Skin Lounge en mede ondernemer  bij Brow & Wax Lounge. Als schoonheidsspecialist geeft zij unieke gezichtsbehandelingen gericht op jou wensen en huidtype. Ze vindt het belangrijk om zichzelf te blijven ontwikkelen en te inspireren. Door het toepassen van nieuwe technieken en methoden, kan ze je optimaal van dienst zijn en het aanbod in haar beauty salon blijven variëren en vernieuwen. Ze voert de behandelingen met veel passie en geduld uit, met diepgaande resultaten voor natuurlijke huid- en gezichtsverzorging.

Voor en na resultaten Brow & Wax Lounge

© by Salon de Fem. Proudly created with Wix.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now